Photo Album

Din anul 2012, Asociaţia “DANROMeste membră a Grupului Mixt de Lucru din cadrul Prefecturii Brăila,

Din anul 2015, Asociaţia “DANROM” este membră ROMA FORUM

Din anul 2016, Asociaţia “DANROM” a devenit membră a Grupul Local de Acţiune “Câmpia de vest a Brăilei”.

Colaborarea cu OSCE/ODIHR - Punctul de contact pentru romi și Sinţi in cadrul unui focus grup legate de realizarea unui manual de training pentru polițiști.

Din anul 2017, Asociaţia “DANROM” este membră  a urmatoarelor grupuri:

1, GRUPUL DE DIALOG ŞI COOPERARE PENTRU INCLUZIUNEA ROMILOR ( ROMA SOUNDING BOARD ), grup iniţiat de BANCA MONIDIALĂ, selecţia a fost făcută la nivel naţional, au fost selectate 16 ong-uri.
Scopul iniţiativei este de a consulta societatea civilă romă cu privire la următoarelor acţiuni desfăşurate de către Banca Mondială în România cu privire la persoanele de etnie romă
2. ROMA CIVIL MONITOR - grup iniţiat de CEU (Central European University), finanţat de Comisia Europeană, selecţia a fost făcută la nivel naţional, au fost selectate 12 ong-uri.
Scopul proiectului este de a monitoriza şi raporta către Comisia Europeană implementarea de către statul român a măsurilor cuprinse Strategia de incluziune a persoanelor de romilor.
3.CONSILIUL CONSULTATIV AL AGENTIEI NATIONALE PENTRU ROMI - grup iniţiat de Agenţia Naţională pentru Romi, au fost selectate 61 ong-uri, selecţia a fost făcută la nivel naţional şi internaţional.
Scopul iniţiativei este de a consulta societatea civilă romă cu priviri la măsurile de incluziune a persoanelor de etnie romă.